Wimperextensions Breda

Op zoek naar prachtige wimperextensions in Breda?

Wilt u eindelijk eens prachtige volle en natural ogende wimpers, denk dan eens aan het zetten van wimperextensions in onze beautysalon in het noorden van Breda. Amy is een ervaren specialiste en zet met zorg de mooiste wimpers. U kunt gaan voor een natuurlijk resultaat, of een meer dramatische look. Het zetten van wimperextensions heeft verschillende voordelen. Ten eerste staat een volle set wimpers natuurlijk prachtig. Ook zien extensions er een stuk beter en natuurlijker uit dan wanneer u volume probeert te creëren met make-up; zelfs de beste en duurste mascara kan er niet aan tippen. Bovendien hoeft u immers met extensions zelf geen mascara meer op te brengen of te verwijderen. Dit bespaart u veel tijd en moeite elke ochtend en avond. Ook is het een uitkomst wanneer u sport, zweet of in een Hollandse plensbui terechtkomt! Uw wimpers blijven zo in vorm en panda-ogen zijn verleden tijd.

Naast wimperextensions helpt onze schoonheidssalon in Breda u ook graag met andere wimperbehandelingen. Denk hierbij aan het verven of liften van de wimpers. Voor wie wimperextensions een brug te ver is, kan verven namelijk wel heel erg geschikt zijn. Zeker voor wie erg licht haar heeft, zal het verven van de wimpers een verschil van dag en nacht kunnen betekenen. Het verven en shapen van de wenkbrauwen is ook een populaire behandeling in onze salon. 

Here 4 You niet alleen het beste adres in Breda voor wimperextensions 

U kunt naast voor wimperextensions zetten en verwijderen natuurlijk ook terecht bij onze schoonheidssalon in Breda voor allerlei andere beauty treats, zoals een gezichtsbehandeling en nagelverzorging. Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Nagelverzorging 

Wij bieden verschillende nagelbehandelingen aan. Denk natuurlijk aan een klassieke manicure of pedicure. Ook kan Amy mooie gelnagels of acrylnagels zetten en daarbij de meest prachtige creaties maken. Ze denkt graag met u mee voor een passend en creatief ontwerp. 

 Gezichtsbehandelingen

 Trakteer uzelf op een van onze ontspannende en effectieve gezichtsbehandelingen, gericht op huidverbetering of huidverzorging. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een huidverjongende behandeling, facial scrub, peeling, gezichtsmassage en het verwijderen van onzuiverheden. Ook het waxen van uw gezicht is een optie, bijvoorbeeld uw snorretje of rondom de wenkbrauwen. Een verzorgend masker is ook een mogelijkheid. Deze kunt u ook in onze salon kopen en thuis gebruiken. 

 Zo kunt u ons bereiken

Onze schoonheidssalon is gevestigd aan de Rietdijk in Breda. Wilt u een afspraak maken? U kunt ons op verschillende manieren bereiken! Bel ons op 0612710945, stuur een mailtje naar Amy via info@breda-schoonheidssalon.nl, gebruik de online afspraakplanner hier op de website of download onze eigen app om daarin uw afspraken te plannen en eventueel wijzigen.