Schoonheidssalon Breda

Beautysalon Here 4 You – Dé schoonheidssalon in Breda

Laat u in de watten leggen in onze schoonheidssalon in Breda. Of u nu uw nagels prachtig in de lak wilt, gaat voor mooie natuurlijke wimperextensions of u zelf trakteert op de nodige huidverzorging: Amy staat voor u klaar om er iets moois van te maken. Beauty en professionele huidverzorging is Amy’s passie, en ze blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends en behandelingen. Onze klanten waarderen niet alleen het resultaat van de behandelingen, maar ook de zorg en gezelligheid in de salon. Om het u gemakkelijk te maken zijn we ook in het weekend en sommige avonden geopend. Een afspraak maken kan gewoon hier, online. Wees welkom wanneer het u uitkomt!

De verschillende behandelingen in onze beautysalon

U kunt terecht bij onze schoonheidssalon aan de Rietdijk in Breda voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Zo hebben we verschillende behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Maar u bent ook bij onze salon in Breda aan het juiste adres voor prachtige wimperextensions en een heerlijke gezichtsbehandeling, zoals een scrub, peeling, masker of gezichtsmassage. Onze huidverbeterende anti aging behandelingen zijn erg grondig, en duren dan ook bijna twee uur. Ook de jonge huid kan overigens bij ons terecht! Hiernaast verzorgen we graag uw wenkbrauwen en wimpers. We kunnen bijvoorbeeld uw wenkbrauwen waxen, maar ook verven. Het resultaat is erg natuurlijk, maar zal uw gezicht echt doen opleven. Het verven van wimpers en wimperextensions zijn eveneens populaire behandelingen; zo heeft u zonder mascara altijd een frisse blik. Een uitkomst voor wie veel sport, zwemt of gewoon niet graag met make-up in de weer is. Wimperextensions geven u prachtige volle wimpers, die niet van echt te onderscheiden zijn.

Bent u benieuwd naar de resultaten van onze behandelingen? Kijk dan zeker even op onze Facebookpagina of Instagram

Onze verschillende nagelbehandelingen

Wilt u mooie verzorgde handen en nagels? Here 4 You kan u voorzien van gellak en acrylnagels in allerlei kleuren en designs. Amy’s collectie nagellak bestaat uit meer dan 40 kleuren, dus u vindt geheid een passende optie. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het bijvullen van uw gellak. Amy denkt graag met u mee over een origineel en creatief ontwerp, mocht u iets anders willen dan een simpele kleur.

Kom langs bij onze schoonheidssalon in Breda!

U vindt onze schoonheidssalon aan de Rietdijk 2A in Breda, in het noorden van de stad. We hebben parkeerruimte genoeg voor de deur. Ook zijn we gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: de bushalte is 100 meter van onze salon verwijderd. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Bel ons op 06 12710945, stuur een mailtje naar info@breda-schoonheidssalon.nl, of maak direct een afspraak in onze app. Ook kunt u een behandeling naar keuze inplannen via het boekingsformulier hier op de website. Hopelijk tot snel!