Gezichtsbehandeling Breda

Kom langs in onze salon in Breda voor een ontspannende gezichtsbehandeling

Trakteer jezelf op een heerlijke professionele gezichtsbehandeling in onze beautysalon in Breda. We kunnen u helpen met de nodige huidverzorging en huidverbetering. Denk bijvoorbeeld aan een grondige scrub of peeling, verzorgende maskers, het verwijderen van onzuiverheden of een ontspannende gezichtsmassage.

Onze LOOkX-behandelingen

Wij werken met de producten van LOOkX, die bij onze klanten al direct verbluffende resultaten laten zien. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een simpel gezichtsmasker die de lijntjes in uw gezicht minder duidelijk maakt, al na één keer. Deze kunt u ook kopen voor thuisgebruik! Voor de rijpere en jongere huid heeft onze salon in Breda verschillende huidverbeterende en huidverzorgende gezichtsbehandelingen. We nemen graag de tijd en leggen je met liefde in de watten. Vandaar dat onze behandelingen wel twee uur kunnen duren! Overigens zijn de producten van LOOkX 100% dierproefvrij en vriendelijk voor elk huidtype. Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Behandelingen en prijzen’.

Naast gezichtsbehandeling ook hét adres in Breda voor sprekende wenkbrauwen en wimpers

Naast voor een gezichtsbehandeling kunt u bij onze salon in Breda ook terecht voor het zetten van wimperextensions en het verven en bijwerken van wimpers en wenkbrauwen. Onze klanten zijn unaniem enthousiast over de wimperextensions die wij zetten. U kunt gaan voor extra volle wimpers, of een meer natuurlijk resultaat. Ook kunnen wij u helpen met het liften van de wimpers. Dit geeft gelijk een hele andere uitstraling, en kan verkeerd groeiende wimperhaartjes snel weer in het gareel brengen. Wilt u uw wimperextensions verwijderen, dan helpen we u daar ook graag mee. Hiernaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het verven van wimpers en wenkbrauw. Zeker voor mensen met een lichte haarkleur is het verven van de wimpers en wenkbrauwen een uitkomst. Zo hoeft u tot weken na de behandeling geen mascara of wenkbrauwpotlood te gebruiken. Direct bij het opstaan heeft u al een frisse blik. Daarnaast bezorgen we u perfect gevormde wenkbrauwen, onder andere middels waxen.

Boek direct uw gezichtsbehandeling bij onze salon aan de Rietdijk in Breda 

Beauty 4 You is gevestigd in het noorden van Breda, aan de Rietdijk. U kunt onze salon vinden op slechts 100 meter van een bushalte, dus we zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Boek uw gezichtsbehandeling of andere beauty treat heel gemakkelijk hier op de website via het boekingsformulier. Daarnaast zijn wij te bereiken via mail of telefoon. U kunt ook onze app downloaden, waarin u uw afspraken kunt inplannen en beheren.

Menu